Billedserier
Hent Adobe Flash player
Varme sensommerdage i SFO Asgård
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev. Husk: Der må ikke være mellemrum i mobilnummeret.

Fysiske rammer


Fantastiske rammer - såvel inde som ude ...


Såvel ude som inde rummer SFO Asgård en række faciliteter, som giver børnene så mange udfoldelsesmuligheder og dækker så mange interesseområder, at der er noget for ethvert barn.

Rammerne udenfor indeholder en dejlig skolegård med en Multibane, et område til mooncars og cykler m.v., et areal med gynger, klatretårn og klatrenet, et stort bål hus, et område med en kæmpe sandkasse, en stor træterrasse med borde og bænke, samt en stor boldbane og meget mere.
Alt dette ligger i et terræn med masser af muligheder for at bygge huler
- og lege mange forskellige lege.
Kort sagt er der "noget for enhver smag" - noget for ethvert barn.


Rammerne indenfor tilgodeser også det enkelte barn - og indeholder blandt andet et dejligt caféområde, et sy værksted, et stort torv med små hyggekroge, forskellige grupperum med aktiviteter, som eksempelvis en ”LEGO UFO”, et udklædningsrum, en dukkekrog, forskellige spil og legeaktiviteter, PlayStation og meget mere. Alt dette foregår i Blok C.
Herfra kan du gå via vores ”regnbue gang” til Blok E.
Her lander du på et torv, hvor børnene kan spille bordtennis og Wii.
Fra torvet har du adgang til en dejlig stor tumlesal, hvor der foregår mange forskellige aktiviteter (ikke mindst forskellige boldspil).
Der er endvidere adgang til Valhal (et lokale som er forbeholdt SFO’ens største børn fra 3. og 4. klasse).
I Blok E finder du også SFO’ens hyggelige træ værksted og et dejlig stort formningslokale, hvor der foregår rigtig mange kreative ting - i mange forskellige materialer.SFO Asgård - Lemtorpskolen  |   Nissumvej 10  |   7620  Lemvig  |   9663 1818  |   noerlem.sfo@lemvig.dk